075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

За нас и нашата мисија

Авто центарот го сочинуваат две фирми (Алфа Ауто дооел Прилеп – Станица за технички преглед, регистрација и осигурување на моторни возила, Алфа Омега дооел Прилеп – сервисно продажен центар).

Нашиот авто центар им гарантира на своите клиенти врвна и квалитетна услуга.

Унапредување на безбедноста на патиштата на нашите клиенти е наша мисија и се стремиме кон тоа преку взаемна соработка.  Нашиот авто центар постои од 2007 година, а новата деценија ја започнуваме како едно големо семејство кое заедно инвестира во својата безбедност.