075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

Механички поправки

Поправка и промена на механички компоненти

Во нашиот сервис вршиме:

 

-Промена на сет кумплуг (Потисна плоча, ламела, д.лагер)

-Промена на предница (Рамена, јабучици, стабилизатори, чаури, буфери итн.)

-Промена на управувач (Спони, централни спони, волан, летва)

-Промена на кочници (Цилинри, шепи)

-Промена на лагери и полуосовини

-Промена на турбини, црева, интеркулер

-Промена на каиши и затегачи