075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

Компјутерско дијагностицирање

 

Доколку имате некаков проблем или свети сијалица на таблата дојдете кај нас и дозволете му на нашиот стручен тим за погрижи. Сервисниот центар располага со најсовремени компјутерско дијагностички уреди. Нашата комплетна компјутерска дијагностика може да ви заштеди пари со точно откривање на проблемите со возилото уште на самиот почеток. Избегнете ги непотребните поправки и промени на делови.

Нашите сервисери ќе се погрижат возилото да се врати на патиштата за најкратко време