075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

Contact Us

Пратете ни порака

Испрате ни кратка порака и нашиот персонал за брзо време ќе ве контактира

Или јавете ни се

Сервисен центар - 075 770 777

Технички преглед - 048 400 804 070 316 053

Ви благодариме

за покажаниот интерес да го контактирате нашиот авто центар.