075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

Кочници

КОЧНИЦИ

 

Нашиот сервис врши промена на плочки и дискови, врши проверка на делови од системот за кочење (клипчиња, шепи, црева и.т.н.)

  • Поправка на ABS
  • Поправка на електрична рачна кочница

 

ОПШТИ ПРОБЛЕМИ НА КОЧНИЦИ

Некои од основните проблеми со кочниците се:

  • Стружење, звуци
  • Пропаѓање на педалата за кочење
  • Тресење на воланот при кочење

 

Ако Вашето возило има некој од овие симптоми донесете го во Нашиот сервис и ќе извршиме проверка.