075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top

Членство

Стани член на Алфа Ауто Клуб и вози безгрижно преку целата година. Бесплатни проверки и поволни можности за одржување на Вашето возило.

За повеќе информации посетете го авто центарот или јавете се на 075 770 777.