075 770 777
08:00 - 21:00
Александар Македонски 43, 7500 Прилеп МК
top
 • Помош на пат, таму каде што сме ви потребни

  За нас

  Нашиот авто центар им гарантира на своите клиенти врвна услуга. Унапредување на безбедноста на патиштата на нашите клиенти е наша мисија и се стремиме кон тоа преку взаемна соработка.  Нашиот авто центар постои од 2007 година, а новата деценија ја започнуваме како едно големо семејство кое заедно инвестира во својата безбедност.

  Совети за безбедно возење од РСБСП.

  Со нас соработката е долготрајна.

  ПОВОЛНИ НАЧИНИ НА ПЛАЌАЊЕ

  Алфа Ауто овозможува плаќање до 12 месечни рати со картички од Халк Банк и Комерцијална банка